Zó zorg je voor je prachtige orchideeën

Orchideeën hebben andere zorg nodig dan de meeste kamerplanten. In deze video leer je meer over hoe je je orchideeën precies moet verzorgen. Zo blijven ze zo lang mogelijk en kun je er lekker lang van genieten.

Wij zetten elke twee weken op dinsdagavond om 20:00 uur een nieuw video live. Met een abonnement krijg jij als allereerste een notificatie van deze nieuwe video! Vergeet dus niet om je gratis te abonneren op ons YouTube kanaal! Onze thema’s zijn: kamerplanten, moestuin, gazon, plant in pot en border.

Uiteraard staat ons team ook klaar om al je vragen en opmerkingen te beantwoorden, want groen doet je goed!

Check onze afspeellijsten:
● Kamerplanten: http://bit.ly/KamerPlantenYT
● Moestuin: http://bit.ly/MoestuinYT
● Gazon: http://bit.ly/GazonYT
● Plant in pot: http://bit.ly/PlantInPotYT
● Border: http://bit.ly/BorderYT

Wil je nog veel meer weten? Check onze socials:
● Instagram: https://www.instagram.com/pokon.nl/
● Facebook: https://www.facebook.com/Pokonnl/
● Pinterest: https://nl.pinterest.com/pokonnl/
● Website: https://www.pokon.nl/
● Twitter: https://twitter.com/pokon

12 Replies to “Zó zorg je voor je prachtige orchideeën”

 1. Doordat ik veel orchideeën heb en ook vaak nieuwe bloemen erin krijg wil ik toch even kwijt dat het water geven wat U zei veel te weinig is. Een borrelglaasje??? Nee hoor ik geef ze een bierglas vol lauw water. Gaat prima en steeds nieuwe knoppen. Dat wou ik toch even kwijt.

 2. Hallo 🙂 Ik heb de stengel nog niet verwijderd. Ik heb hem gekocht in maart, maar hij blijft maar in etapes bloeien.. nu komen er weer 2 knoppen aan alleen is de stengel al best groot. (Hangt helemaal) wanneer moet ik hem knippen? Groetjes

 3. ik heb o.a. een dendrobium nobilé. Voor het eerst. Nu was deze uitgebloeid. Er kwamen op een gegeven moment nieuwe scheuten aan de moederplant. Alleen, veel van deze scheuten groeiden heel erg scheef. Ik heb de meest scheve er voorzichtig afgesneden en in een andere pot gezet. So far so goed. Een stuk of 3,4, heb ik aan de moederplant laten zitten. 1 daarvan heeft zijn luchtwortels echt allemaal boven de grond. Denk je dat dit goed komt?

 4. And what is is better to do after buying an orchidee? Do I need use some chemicals again rot and insects, that may live on plant from winkel?

 5. Hallo . Ik ban van suriname .
  Hoeveel keer mag ik mijn orchid water geven of voeding. En hoe geschied dat
  Mvg Daniel

 6. Klein vraagje nog ken je ook gewoon orchideeën gewoon normaal voeding geven Terwel al bloemen hebben dat ik gewoon voeding kan geven Terwel bloemen zijn aan orchideeën groetjes mitch

 7. Hallo, ik heb veel verschillende soorten orgideeën. Persoonlijk vind ik de vlinderorgidee het mooist. Ik heb gelezen dat je daarmee kunt kweken, weet jij hoe het moet?

 8. Wij hebben een kleine orchidee op kienhout die uitgebloeid is, volgens mij een dendrobium falcorostrum.
  Wat is nu de beste manier om de orchidee zo goed mogelijk te laten groeien, zit geen stengel meer aan, die is er zelf afgevallen. We geven water door middel van een plantenspuit

 9. Dank je wel voor deze handige video, is wist er al wel wat van, maar zeker niet zo veel.

Comments are closed.